Som especialistes en preparacions i reparacions de 4×4 a la província de Tarragona

L’equip humà

A Jordi Cars Especialistes 4×4 les personalitzacions de cada 4×4 poden ser totalment personalitzades i úniques. Abans de començar fem un estudi de la viabilitat de la personalització que vol fer el client i després mirem la compatibilitat de les peces. La preparació dels nostres mecànics en aquest tema és molt important, ja que es tracta de preparacions molt extremes. Estem en contínua formació en tot l’àmbit que envolta el 4×4: mecanització, homologacions, soldadura i noves tendències en el sector.

Preparacions integrals

Les preparacions integrals les realitzem al nostre taller, ubicat a Alforja, Tarragona. Tenim una nau només per a personalitzacions extremes. En aquest cas, podeu veure un Seat Panda 100% personalitzat per dins: barres antivolc, sistema de doble bateria, canvi de seients i tots els complements necessàris.

Camperitzacions

No totes les personalitzacions son a nivell mecànic, una part important és la camperització de l’interior del 4×4. Vosaltres ens expliqueu a quin nivell de camperització voleu arribar i nosaltres analitzem l’espai del vehicle i treiem el màxim rendiment a l’espai, ubicant calaixos estratègics d’eines, d’objectes personals, instal·lació d’aparells elèctrics i/o zona de descans. Degut a les quanitats d’expedicions que hem realitzat amb uns climes molt adversos, tenim l’experiència suficient per saber les necessitats amb les que ens podem trobar  en cada tipus de situació. D’aquí, la recomanació d’un estudi estratègic abans de realitzar la camperització.

Pneumàtics per 4×4

Disposem d’un ampli catàleg de pneumàtics tot terreny.

Mecanització

Repararem tot tipus d’averia que pugui aparèixer al motor del teu 4×4, ja sigui averia mecànica o elèctrica.

On ens pots
trobar?

El taller mecànic Jordi Cars es troba en un punt estratègic del Baix Camp. Ubicat a Alforja, a 10 minuts de la ciutat més propera i als peus de la Mussara, per donar servei i d’atenció als pobles d’interior

Ens trobaràs al Polígon Industrial Les Sorts d’Alforja

Google Maps

De dilluns a divendres

de 8 a 13h i de 15 a 19h

Preparacions 4×4

648 857 227
alforja@sahara4x4.com